OVER ONS

Home » Over ons

OVER ONS

JARENLANG ERVARING

Meer dan tien jaar geleden hebben we deze winkel geopend. Inmiddels denk ik dat we kunnen zeggen dat we in Veghel een mooie klantenkring hebben. Wij wonen zelf ook in Veghel en vinden het fijn om steeds meer te ervaren dat mensen ons weten te vinden via familie, vrienden of collega’s.

Professionals
Wij doen in ieder geval ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Wij, dat zijn mijn vrouw, onze zoon en ikzelf. Ik houd me vooral bezig met de klanten, Thea doet vooral de inrichting van de winkel en Jop brengt en monteert alles netjes bij de klanten thuis. Verder werken we met stoffeerders met jarenlange ervaring zowel voor het hangen van uw nieuwe raambekleding als het leggen van de vloer.

Ook hebben wij een meubelmonteur en inmiddels relaties opgebouwd met een schilder, een stukadoor en een klussenbedrijf, allen uit Veghel, die desgewenst uw nieuwe interieur kunnen aanvullen met het juiste kleurtje op de muur of andere aanpassingen in uw woning. Mensen moeten blij worden van hun nieuwe aanschaf. Of het nu een lamp is of een compleet nieuw interieur.

Theodoor Manders

Verder proberen wij te zorgen dat onze brede collectie vernieuwend blijft, vele keuzemogelijkheden biedt, in een juiste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Leveranciers
Doordat wij zelf rechtstreeks inkopen, kunnen we dit voor ons gevoel realiseren. En mocht u andere wensen hebben kunnen we een leveranciersbezoek plannen of een meubel op maat laten maken door een van onze ‘meubelmakers’.

We bezoeken meubel- , vloeren- en slaapbeurzen in binnen- en buitenland, maar ook leveranciershuisshows en kopen hier nieuwe items in. Hier vind je items als een hele mooie bank met stofbekleding van petflessen. Ja, ook in onze branche komt milieubewustzijn op. En weet u; deze items blijven mooi, betaalbaar en van goede kwaliteit.

AFSPRAAK

COMPLEET INTERIEUR

Flexibel & thuisadvies
Het begint met een woonwens voor uw huis, uw thuis. Heeft u inspiratie en advies nodig? Of heeft u behoefte aan voorbeelden. In de showroom of bij u thuis, het kan allemaal bij Manders Woonidee in Veghel. Wilt u een item op zicht, zodat u thuis kunt ervaren of het past in uw bestaande interieur, en/of het voldoet aan uw wensen. Wij brengen een stoel, een lamp of een kleed bij u thuis en halen het de volgende dag weer op. Ook onze kleurstalen, kleinmeubelen, accessoires, verlichting en vloerkleden mag u kosteloos rustig thuis bekijken. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan kunnen wij u ook thuis adviseren. Doordat wij alles in eigen hand hebben, zijn wij zeer flexibel en zullen wij, binnen ons vermogen liggend, uw
wensen invullen.

Historie
De showroom van Manders Woonidee; eigentijds, voor comfortabel wonen & slapen, een moderne look of trend, zorgt voor een juist gevoel of impressie van alle mogelijkheden.

HOOGSTRAAT 19,  Veghel

Manders Woonidee is gevestigd in het centrum van Veghel. Van oudsher is deze locatie al bekend bij vele mensen uit Veghel en omgeving, omdat Dirkse Wonen hier 40 jaar actief is geweest. Sinds 2011 is Manders Woonidee hier de perfecte locatie voor een compleet interieur. Theodoor nodigt u graag uit voor een afspraak onder het genot van een kopje koffie!

“Theodoor nodigt u graag uit voor een afspraak
onder het genot van een kopje koffie!”