VLOEREN

Home » Vloeren

VLOEREN

INSPIRATIE & FUNTIONEEL

Een vloerkleed is een echte sfeermaker, maar juist de vloer zelf hoort één geheel te maken van je interieur. Bij Manders Woonidee zijn de mogelijkheden om het juiste karakter te vinden zeker aanwezig. Bent u benieuwd hoe u een compleet nieuwe ruimte kunt creëren, zonder uw meubels te vervangen of te verplaatsen? Kijk dan eens naar uw vloer!

Woongenot
Ons assortiment in vloeren biedt veel keus. Met onze jarenlange ervaring kijken we wat voor u de beste oplossing is, passend aan uw woongenot en binnen uw budget. We hebben voor elke ruimte in uw huis de perfecte vloer.
Bent u op zoek naar een zacht tapijt, of heeft u liever een PVC vloer, visgraat of een extra lange plank. De collectie van Manders Woonidee, bestaande uit pvc, laminaat, vinyl en tapijt, zal u verrassen. En voor trapbekleding bent u bij ons ook op het juiste adres. Manders Woonidee adviseert u graag!

Vakkundig leggen
Uiteraard gaan wij het leggen van uw nieuwe vloer vakkundig en compleet uitvoeren. De ondervloer, de plinten of andere wensen kunnen wij ook invullen. Kom gerust eens langs in onze winkel, zodat u alles met eigen ogen kunt zien en ervaren.