WONEN

Home » Wonen

WONEN

MANDERS WOONIDEE

Sfeer proeven. Inspiratie opdoen. Bij Manders Woonidee komt u gezellig ‘woonwinkelen’ en kunt u ideeën verzamelen met de compleet ingerichte zit-, eet- en slaapsfeerkamers. U komt alle facetten van het wooninterieur tegen: meubels voor woon- en slaapkamer, vloeren, raamdecoratie, verlichting en accessoires.

Comfortabel
Een comfortabele relaxfauteuil, fijne verlichting, de juiste raambekleding, een trendy vloerkleed en de mooiste accessoires maken iedere kamer van uw woning compleet. Met onze nieuwe afdeling woonartikelen uit voorraad, kunt u ook nog eens snel genieten van een nieuwe bank, eethoek of boxspring.

Van A tot Z
Vraag eventueel naar de extra mogelijkheid om bij onze leveranciers de showroom te bezoeken. Heeft u advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! Met vakkennis én de juiste collectie.  “Onder het genot van een kop koffie en een kuukske voorzien wij u vrijblijvend van interieuradvies, ook bij u thuis”  Theo: “We hebben alles in eigen hand, doen van A tot Z alles zelf. Daardoor zijn we heel flexibel.”

Maak nu een afspraak: 0413 368 879